Vă mulțumim

Cererea Dumneavoastră a fost trimisă.

Datele Dumneavoastră de contact

Trimiteți acest mesaj către

Cererea Dumneavoastră

Send me a copy by email

* Campuri Obligatorii

Centre de demonstrații

Marel deține Centre de Inovare pentru testarea produselor și prezentarea lor oriunde în lume, unde puteți încerca întregul potențial al gamei de produse Marel, într-un mediu care simulează condițiile de fabrică.

Centrele noastre de prezentare vă permit să ne descoperiți echipamentele, sistemele integrate și soluțiile software, pentru a descoperi cum ne punem la lucru expertiza de procesare pentru Dumneavoastră.


Demo Centers

COPENHAGA, DANEMARCA

Marel Progress Point Copenhaga, Danemarca

Progress Point este noul nostru centru de demonstrații, situat la doar 5 minute de aeroportul Kastrup din Copenhaga. Acestă locație unică de training și prezentare este creată pentru a aduce experții la un loc; pentru a face cunoscut întregul potențial al echipamentelor Marel și al sistemelor integrate într-un mediu practic.

BOXMEER, OLANDA

Centru de demonstrații Marel, Boxmeer, Olanda

La centrul de demonstrații din Boxmeer, demonstrăm performanța superioară a echipamentelor noastre individuale și linia completă de produse în industria procesării suplimentare. Centrul de demonstrații poate simula situații specifice de producție ale unui client. În acest fel, procesatorii se pot convinge că produsele obținute folosind echipamentele noastre, le satisfac pe deplin necesitățile.

DES MOINES, IOWA – USA

Centru de demonstrații Marel Des Moines, Iowa, USA

Centrul de Inovare din Des Moines simulează condiții reale ale mediului de fabrică ce oferă clienților oportunitatea de a testa produse pe cele mai noi echipamente. Noi vă vom reproduce fabrica și condițiile produsului, vom produce o înregistrare digitală a testărilor produsului și vom măsura randamentul investiției.

LENEXA, KANSAS – USA

Centru de demonstrații Lenexa, Kansas, USA

Clienții care vor să vadă cum tehnologia noastră le va îmbunătăți rezultatele finale, pot încerca tehnologia noastră prin prezentări practice și produse reale care rulează pe echipamentele și liniile Marel prezente în Centrul nostru de Inovație din Lenexa. Pe scurt, vă vom ajuta să descoperiți cum putem pune expertiza Marel în slujba Dumneavoastră.