Vă mulțumim

Cererea Dumneavoastră a fost trimisă.

Datele Dumneavoastră de contact

Trimiteți acest mesaj către

Cererea Dumneavoastră

Send me a copy by email

* Campuri Obligatorii

Precizări legale

Declinarea responsabilității privind e-mailul

Vă rugăm să rețineți faptul că toate e-mailurile trimise de pe adresele Marel sunt destinate doar destinatarului indicat și pot conține informații confidențiale și secrete. Acest lucru include atașamentele.

Dacă, din întâmplare, greșeală sau fără o autorizație concretă, ați primit un e-mail de la Marel, vă rugăm să ne informați imediat. Vă rugăm să susțineți stricta confidențialitate și să nu citiți, copiați sau utilizați, în orice scop, conținutul e-mailului  în niciun mod.

Declinarea responsabilității privind site-ul web

Domeniu de aplicare
Termenii și condițiile incluse în prezentul „Aviz juridic“ se aplică utilizării acestui site. Dacă nu acceptați acești termeni și condiții sau dacă nu îi acceptați integral, nu puteți utiliza acest site. Utilizarea acestui site constituie acceptarea acestor termeni și condiții și constituie acceptarea politicii noastre de utilizare a fișierelor temporare.

Acuratețea informațiilor
În timp ce depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura că informațiile conținute pe acest site sunt corecte, trebuie să fiți conștient de faptul că informațiile ar putea fi incomplete, incorecte sau este posibil să fie expirate și nu pot fi asigurate sau garantate. Ne actualizăm site-ul periodic și astfel, conținutul poate fi modificat oricând.

Proprietatea intelectuală
Materialele (imagini și text) publicate pe acest site sunt apărate prin drepturile de autor și deținute de Marel, alături de oricare altă proprietate intelectuală privind astfel de materiale. Toate drepturile rezervate. © Marel 1999-2016. Nicio secțiune a acestui site nu poate fi copiată, republicată, realizată în public, difuzată, încărcată, transmisă, distribuită, modificată sau tratată în niciun mod, fără acordul prealabil al Marel și doar în așa fel încât sursa și drepturile asupra proprietății intelectuale să fie recunoscute.

Declinarea responsabilității privind fișierele temporare și Google Analytics
Pentru ca acest site să funcționeze corespunzător, uneori, instalăm fișiere de date de mici dimensiuni pe calculatorul dvs., cunoscute sub denumirea de fișiere temporare. Majoritatea marilor furnizori de site-uri web sau servicii de internet procedează la fel. Fișierele temporare au scopul de a ajuta la memorarea setărilor dvs. (dimensiunea setului de caractere, limba și alte preferințe pe care le puteți avea atunci când vizualizați acest site) pe site. Fișierele noastre temporare nu sunt utilizate pentru a vă identifica personal. Puteți controla fișierele temporare și/sau șterge fișiere temporare, în funcție de preferințe - pentru detalii, consultați AboutCookies.org.

Mai mult, acest site utilizează Google Analytics, un serviciu analytics web furnizat de Google, Inc. („Google“). Google Analytics utilizează „fișiere temporare“, care sunt fișiere text instalate în calculatorul dvs. pentru a ajuta la analizarea pe site a modului în care utilizatorii folosesc site-ul. Informațiile generate de fișierul temporar despre utilizarea site-ului (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise și stocate de Google pe serverele din Statele Unite. Google va utiliza aceste informații cu scopul de a evalua modul în care utilizați site-ul, compilând rapoartele cu privire la activitatea de pe site pentru operatorii site-ului și oferind alte servicii ce au legătură cu activitatea pe site și utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații terțelor părți în cazurile în care legea impune acest lucru sau în cazurile în care astfel de terțe părți procesează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu nicio altă dată deținută de Google. Aveți posibilitatea de a refuza utilizarea fișierelor temporare selectând setările adecvate pe navigatorul dvs., cu toate acestea, rețineți faptul că dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza funcționalitatea completă a acestui site. Utilizând acest site, vă exprimați acordul privind procesarea datelor despre dvs. de către Google în modul și în scopurile menționate mai sus.

Informațiile pe care le colectăm de la dvs.
Avem grijă să respectăm confidențialitatea vizitatorilor noștri on-line. Informațiile care pot identifica un vizitator on-line sunt colectate doar atunci când sunt oferite voluntar de către un vizitator. Orice detaliu pe care îl oferiți pe acest site poate fi adăugat în baza noastră de date. Este posibil să vă utilizăm informațiile în scopuri de marketing. Nu vom divulga informațiile dvs. unor părți, altele decât sucursalele Marel, în acest scop. Este posibil să vă contactăm prin poștă, telefon sau e-mail cu privire la ofertele noastre de servicii sau evenimentele viitoare care ar putea fi de interes pentru dvs.

Este posibil să încheiem contracte cu furnizori de servicii terță parte, ca parte din tranzacțiile comerciale normale ale acestora în legătură cu finanțele, contabilitatea, conformitatea și alte funcții administrative și acești furnizori de servicii pot avea acces la date. Persoanele care primesc date se pot afla în Zona Economică Europeană („ZEE“) sau în afara acesteia, inclusiv în țările care nu asigură același nivel de protecție a datelor personale precum în ZEE. La momentul oportun și dacă legile aplicabile privind protecția datelor impun acest lucru, vom solicita prin intermediul măsurilor contractuale (dacă este cazul, pe baza clauzelor modelului Comisiei Europene nemodificate) sau, în caz contrar, ca astfel de persoane care primesc date să mențină măsuri adecvate privind securitatea tehnică și organizațională pentru a proteja datele personale. De asemenea, vom lua măsurile rezonabile pentru a asigura faptul că datele personale vor fi protejate în conformitate cu cerințele stabilite de lege. Dacă datele personale procesate trebuie eliminate din fișierele noastre sau trebuie să fie actualizate, puteți trimite un e-mail la departamentul de marketing al Marel hf sau al companiilor afiliate ale acesteia (consultați www.marel.com) și vom lua măsurile rezonabile pentru a răspunde acestei solicitări în măsura impusă. Același lucru se aplică în cazul în care doriți să știți ce date personale care au legătură cu dvs. sunt procesate. Astfel de informații vor fi oferite gratuit, în fiecare an, dacă le solicitați în scris.

Limitarea răspunderii
În măsura maximă permisă de lege, Marel nu va fi răspunzătoare pentru nicio persoană sau organizație, în niciun mod, privind utilizarea, construirea sau interpretarea sau bazarea pe toate sau oricare din informațiile sau materialele conținute pe site sau incapacitatea de a accesa site-ul.

Legea aplicabilă și soluționarea litigiilor
Toate disputele ce rezultă, în orice mod, din utilizarea acestui site vor fi guvernate exclusiv de legea islandeză și arbitrariate de instanța judecătorească din Reykjavik.